Om BatteriGiganten AB

Laddar...

Som en av de största nätbutikerna inom batterier i Sverige, är BatteriGiganten det självklara valet inom allt som rör batterier, laddare, kablar och lampor. Det hörs ju på namnet!

Hos BatteriGiganten hittar du med enkelhet allt som rör batterier, laddare, lampor och vi har även ett imponerande urval av alla sorters kablar, sladdar och adapters. Vårt fokus är att det ska vara enkelt och säkert för dig som kund, därför har vi utvecklat ett unikt sökverktyg där du skriver in vad du söker och automatiskt tas rätt produkter fram till just dig och dina ändamål. Du kan alltid välja mellan flera olika fraktmetoder och betala med kort, faktura eller i förskott.

Företagsinformation

Besöksadress:
Trädgårdsgatan 6
452 31 Strömstad

Postadress:
BatteriGiganten AB
Box 59
452 22 Strömstad, Sweden

Org.nr. 556920-6492

VAT nummer: SE556920649201

EORI SE5569206492

Bankgiro: 153-1029

SE5350000000051741107067

Bic/Swift ESSESESS

SEB

Unik kompetens inom batterier
BatteriGiganten har utvecklat många batteripaket och andra batterirelaterade produkter sedan starten 1992. Det gör oss unika i branschen då de flesta av våra konkurrenter på nätet inte har någon kompetens inom batterier. Många är dock bra på att bygga fina hemsidor med tjusiga namn för att du ska få intrycket av att de kan något om batterier.

Oberoende helhetsleverantör
BatteriGigiganten AB är en oberoende grossist / inköpare, som i samarbete med leverantörer har utvecklat ett stort urval inom området batterier, laddare, tillbehör och reservdelar. Vi är en helhetsleverantör och lagerför eller skaffar allt som finns att tillgå på marknaden. Därför sparar du tid och pengar när du väljer BatteriGiganten som din helhetsleverantör av batterier och laddare. Titta igenom vår nätbutik och kontakta oss redan idag. Chansen är stor att vi kan leverera just det du behöver. Kom ihåg att på BatteriGiganten.se hittar du endast ett litet urval av allt vi erbjuder. Vi erbjuder allt inom batterier och reservdelar till bärbar utrustning. Hör av dig till oss om du inte hittar det du behöver.

Vill du att det är säkert när du handlar - välj då BatteriGiganten. Vi garanterar kvalité, bra kundtjänst, säker handel och säkra produkter!