Batteripaket

Speciella batteripaket är något vi har levererat sedan 1992, vi har en egen produktion/service avdelning som tillverkar allt från ett speciellt batteripaket till serieproduktion av led ljus batteri, backupbatteri, RC batterier och alla möjliga andra föremål batteripaket används till.

Oavsett vad du behöver batteripaketet till så kan vi hjälpa dig, så hittar du inte det du behöver så är det bara att höra av er till oss.
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 365

Sätt fallande sortering
per sida
Sida
 1. Brenntid 20W: ca 3 timer


  P-2254

  Läs Mer
 2. Brenntid 20W: ca 1t 30 min

  P-2256

  Läs Mer
 3. Brenntid 20W: ca 3 timer

  Batteripakken er produsert av Altitec og leveres med plugg lik den på Silva og Mila pakkene. Du kan bruke samme lader så lenge den er beregnet for NiMH.

  Den garanterte kapasiteten målt i mAh er ofte høyere enn originalt. Lykta, batteriet eller laderen tar ikke skade av dette, du oppnår kun lengre brukstid!

  Vi gjør oppmerksom på at original lader fra mange av hodelyktene ikke er en automatisk lader. Ingen batterier av denne typen tåler overlading, og ladingen må stoppes (eller gå over til vedlikeholdslading) når batteriet er fulladet. Skader som følge av overlading dekkes ikke av garanti.

  Läs Mer
 4. Brenntid 35W: ca 3 timer

  P-2299

  Läs Mer
 5. Passer til Van Lien armatur, be om pris ved større antall. Läs Mer
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 365

Sätt fallande sortering
per sida
Sida