Hur du hittar din eftersökta produkt

Laddar...


För att hjälpa dig hitta varan du letar efter tillhandahåller vi flera metoder du kan använda för att hitta den.

Sökmotorn

Det absolut snabbaste sättet att söka, som också är metoden vi använder internt – är att använda vår sökmotor du hittar högst upp på sidan. Du kan söka efter batteriets eller laddarens varunummer, partnummer eller modellnummer, som exempelvis "NB-4L" eller "EN-EL14".

Varunumret står på batteriet eller laddaren, kan även finnas på en etikett på baksidan. Du får ta ut batteriet ur enheten för att kunna läsa detta. Var noga med att få med alla bindestreck, mellanslag och understreck när du söker.

Sökmotorn kommer med förslag på produkter under tiden du skriver. Många gånger får du upp det korrekta batteriet eller laddaren när du skrivit in ett fåtal bokstäver. Om du inte får någon träff i sökningen när du skrivit in hela varunumret, radera då någon eller några bokstäver i slutet och försök igen.

Du kan också söka på enhetens namn som batteriet ska användas till, t.ex. ”Canon EOS 500D”:


Kategoristruktur

En annan metod du kan använda dig av för att hitta din eftersökta produkt är att använda menyn högst upp på sidan. Välj kategorin som passar bäst till det du söker efter. Kategorierna har underkategorier som leder dig vidare till rätt produkt. Du kan också använda filterfunktionen för att filtrera din sökning.

Hittar du inte det du söker efter?

I vissa fall kan det vara svårt att hitta rätt produkt och i en bransch som denna finns det ofta många olika alternativ. Om du inte hittar det du letar efter, eller är osäker på att just det batteriet passar – hjälper vi dig gärna! Kontakta oss på e-post kundservice@batterigiganten.se , så hittar vi rätt produkt för dina behov.